Tunnel Gard Arendal

Om prosjektet

For Gard (AS Assuransegården) skal det bygges en kort tunnel, 80 m, på Strømsbu rett vest for sentrum av Arendal. Oppdraget omfatter en totalentreprise for bygging av tunnelen som på sikt skal være gangforbindelse mellom to kontorbygg.


Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Nabokontakt

Spørsmål vedrørende utførelsen av tunnelarbeidene og sikkerhet rettes til entreprenørens prosjektleder for tunnelarbeidene:

Christian Alseth, Flage Maskin AS,
Tlf.: 481 14 746, epost: christian@flagemaskin.no

Ønsker du kontakt med Gard, så kan du kontakte byggherrens prosjektleder:

Svein Just,
Tlf.: 945 29 107, epost: svein.just@gard.no

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 1 time før sprengning. Nøyaktig tidspunkt for salven varsles med ett minutts sirene umiddelbart før sprengning. Det settes ut vaktposter rundt sprengingsområdet.

SMS-varsling

Benytt påmeldingsskjema på denne siden for å melde deg på varslingstjenesten.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Flage Maskin AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern