Storetveithagen

Om prosjektet

Veidekke Entreprenør AS skal på oppdrag fra Nordr Norge AS bygge nye boliger på Storetveit.

Arbeidet vil bestå av å rive eksisterende bygningsmasse, for så å bygge nye boliger med tilhørende uteområder. Boligene vil bestå av parkeringsanlegg i kjelleren, med boligblokker/townhouse på toppen.

Les mer om prosjektet her

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Varsling

Sprengningsarbeider vil pågå mandag – fredag kl. 0700-1500.

Det vil bli sendt ut SMS Varsling ca. 15 – 60 min før sprengning.

Abonner på varsling ved å bruke påmeldingsskjemaet på denne siden. Du kan når som helst avregistrere deg fra tjenesten.

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål til anleggs- og sprengningsarbeidet, kan du ta kontakt med Veidekke AS sin nabokontakt for prosjektet.

Veidekke ønsker en god dialog med alle som blir påvirket av byggeprosessen, og vi setter pris på all tilbakemelding fra naboer.

Klikk her for å gi oss tilbakemeldinger

For å få svar på tilbakemelding må dere ligge inn epost i tilbakemeldingsskjemaet

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Veidekke Entreprenør Vest. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern