Tromsøtunnelene

Om prosjektet

Troms fylkeskommune signerte sommeren 2023 kontrakt med Bertelsen & Garpestad AS for oppgradering av Tromsøtunnelen. Byggestart er høsten 2023 med planlagt ferdigstillelse høsten 2025.

Ved oppgradering av Tromsøtunnelene blir det sprengningsaktivitet i forbindelse med utvidelse av enkelte tunneler, nye rom for tekniske bygg, og grøfter. Sprengningsarbeidet vil ville sted i tidsrommet fra kl. 07:00 – 23:00, mandag til lørdag.


Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15-45 min før sprengning.
Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med Sondre Wenaas hos Bertelsen & Garpestad på telefon 472 49 172, eller epost sondre.wenaas@bg.no. Eller Frank Holand hos Troms fylkeskommune på telefon 916 44 676, eller epost frank.holand@tromsfylke.no.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Metrostav Norge AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern