Fornebubanen

Område Tidspunkt
Fornebubanen
Salve nr 454 i området
Salve 454
I dag
kl 19:45
Fornebubanen
Salve nr 299 i området
Salve 299
I morgen
kl 09:00
Sjakt B – Skøyen (Tingstuveien)
Salve nr 14 i området
Salve 14
I morgen
kl 09:45
Lysaker - Vækerø
Salve nr 62 i området
Salve 62
I morgen
kl 12:00
Sjakt B – Skøyen (Tingstuveien)
Salve nr 15 i området
Salve 15
I morgen
kl 14:30
Lysaker - Vækerø
Salve nr 63 i området
Salve 63
I morgen
kl 17:00

Informasjon om prosjektet

Fornebubanen er en 7,7 kilometer lang T-banelinje som skal gå fra Fornebu til Majorstuen, der Fornebubanen kobles på det eksisterende T-banenettet og fortsetter videre mot sentrum og østover i byen. Fornebubanen vil i sin helhet gå under bakken, og er planlagt ferdigstilt i 2029.

Tunnelen skal drives med konvensjonell metode, det vil si boring, sprenging, pigging og injeksjon. Det skal bygges seks nye stasjoner. Fornebubanen vil i perioden 2020 – 2026 utføre grunnarbeider flere steder samtidig.

Du kan lese mer om prosjektet på våre prosjektsider.

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel minimum 30 minutter før sprengning. Informasjon om planlagt sprengning som publiseres på denne nettsiden er kun veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende. Du kan velge å abonnere på varsler for kun ett område, når vi etter hvert vil utføre sprengningsarbeid flere steder langs linjen. Se kart.

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med Fornebubanen på telefon 400 34 217 eller kommunikasjon@fob.oslo.kommune.no.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er GJ Entreprenør AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern