Steinsfjorden Terrasse

Om prosjektet

På oppdrag for Steinsfjorden Eiendom skal Eiker Fjellsprengning gjøre grunnarbeider for nytt leilighetsbygg, Steinsfjorden Terrasse - Steinsfjorden terrasse

I forbindelse med grunnarbeidene for nytt leilighetsbygg så skal det bli utført sprengningsarbeider.

Vi i Eiker Fjellsprengning har som rolle i denne jobben å utføre sprengningsarbeider, det er estimert at vi skal ta ut rundt 62.000 kubikkmeter med fjell på tomten.

Sprengningsarbeider vil foregå i perioden mellom februar 2022 og ut juni 2022.

Vi har høyt fokus på å ivareta HMS og sikkerhet rundt arbeidene vi gjør, vi har lang erfaring med denne typen sprengningsjobber.

Vi er også miljøfyrtårn godkjent bedrift.

Skulle det være behov for eventuell evakuering ved sprengning vil dere bli kontaktet av oss i god tid i forveien.

Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Driftsmeldinger

Karl Holthe 07.03.2022
Vi planlegger sprengning imorgen imellom kl 14-16, nærmere beskjed kommer.

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål til sprengningsarbeidet kan du kontakte Eiker Fjellsprengning AS sin nabokontakt Anders Holthe på telefon 98445778 eller e-post eikerfjellsprengning@hotmail.com.

Varsling

Er du nabo og har du behov for, eller ønske om å motta SMS-varsel i forkant av sprengningsarbeider som pågår i ditt nabolag? Da kan du melde deg på (eller avmelde) varslingstjenesten i feltet «Abonner på varsling» på denne siden. Eiker Fjellsprengning vil sende ut varsel på SMS ca. 30 minutter før hver salve i tillegg vil det varsles med sirene.

Planlagte salver du ser her på denne siden er veiledende, det er SMS før sprengning som er gjeldene.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Eiker Fjellsprengning AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern