Lønnebakke Næringsområde

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Om prosjektet

Lønnebakke Næringspark AS og Hæhre Entreprenør AS bygger ut Lønnebakke Næringsområdet ved avkjøring til Langangen. Hele området er delt opp i flere næringstomter og første del skal ferdigstilles til Juli 2021, resterende areal vil bli utbygd over tid. Det vil i driftsperioden foregå sprengningsarbeider

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med prosjektet hos Hæhre Entreprenør AS på telefon 93066362 eller epost Rolv.aaserud@akh.no

Varslingsrutine

Benytt påmeldingsskjema på denne siden for å melde deg på eller av varslingstjenesten.

Ved å melde seg på SMS varsling vil man motta SMS i forkant av hver sprengning. Om det skulle bli relevant å evakuere vil du bli kontaktet av mannskaper fra Hæhre Entreprenør.

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15-45 min før sprengning. Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av hver sprengning som er gjeldende.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Hæhre Entreprenør AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern