Kleiv Lia, Krokkleiva, Hole kommune

Om prosjektet

I forbindelse med utvidelse av boligfeltet i Kleivlia, er det planlagt grave – og sprengningsarbeid. I den forbindelsen det vil være nødvendig å utføre sprengning for å få lagt ned vann og avløp i bakken.

Estimert sprengningsarbeid vil pågå fra uke 40/41, og 2 måneder fram i tid.

Eiker Fjellsprengning AS står for utførelse av sprengningsarbeidene og Lier Graving og Transport står for gravearbeidene. Vi i Eiker Fjellsprenging AS iverksetter nødvendige forebyggende tiltak for HMS, og vil forsikre oss om at prosjektet utføres på en sikker og effektiv måte. Bedriften har stort fokus på miljø og ble derfor sertifisert som Miljøfyrtårn i 2020.

Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Driftsmeldinger

Karl Holthe 06.10.2022
Vi har planlagt 2 sprengninger iløpet av fredagen. Nærmere beskjed kommer.
Karl Holthe 06.10.2022
Vi sprenger første salve kl 1230

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 30-60 min før sprenging.

Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Skulle det være behov for eventuell evakuering i forbindelse med sprengning det bli varslet om dette god tid i forveien.

Nabokontakt

Navn: Anders Holthe
Telefonnummer: 98445778
E-post: eikerfjellsprengning@hotmail.com

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Eiker Fjellsprengning AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern