Gjøvikbanen Monsrud

Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Om prosjektet

På Monsrud (gamle Harestua stasjon) skal krysningssporet forlenges slik at godstog som er opp til 740 meter lange kan møtes. Arbeidene er viktig for å tilfredsstille næringslivets behov for godstransport mellom Østlandet og Bergensområdet på en mer effektiv måte. Det nye sporet skal være klar til bruk august av 2022.

Du kan lese mer hos Bane Nor (ekstern lenke).

Nabokontakt

For naboer som kan være interessert i eller påvirket av dette arbeidet ønsker Bane NOR at alle benytter seg av denne informasjonskanalen, der folk kan følge med på sprengningsarbeidet og motta SMS-varsler.

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med Bane NOR på gjovikbanen@banenor.no eller telefon 903 68 431 (09-15 man-fre).

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15-45 min. før sprengning. Informasjon om planlagt sprengning som publiseres på denne nettsiden er kun veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Petter A Olsen AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern