Ny Energisentral UiS

Om prosjektet

UiS skal bygge ny energisentral på Campus. I den forbindelse så vil det foregå en del sprengning i området.

Risa er den valgte entreprenøren for å ta seg av grunnarbeidet på dette prosjektet. Det skal sprenges ut ca 1000 kubikk med fjell, og vil pågå i ca 4 uker


Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

SMS varsling

Benytt påmeldingsskjema på denne siden for å melde deg på eller av varslingstjenesten. Ved å melde seg på SMS varsling vil man motta SMS i forkant av hver sprengning som blir utført.

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15min før sprengning.
Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Nabokontakt

Risa:
 • Bergsprengningsleder
  Magne Riska
  Tlf: 930 92 172
 • Formann
  Runar Arvesen
  Tlf: 930 33 537
Backe:
 • Anleggsleder
  Venukan Rajeshrwaran
  Tlf: 950 08 554

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Risa AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern