E6 Ranheim - Værnes

Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Om prosjektet

Nå bygges E6 fra Ranheim til Værnes!

I samarbeid med Nye Veier er totalentreprenør Acciona Construction nå i full gang med anleggsfasen for strekket E6RV. Veistrekningen på 23 km skal utbedres til firefelts motorvei med doble tunnelløp, eksisterende tunnelløp skal renoveres og sikkerheten skal bedres.
Strekningen er planlagt ferdig 2025/2026. Hold deg oppdatert og les mer på: https://www.nyeveier.no/prosjekter/e6-trondelag/e6-ranheim-vaernes/

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål til anleggs- og sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver ved Acciona, Sondre Lyngholm: E6@acciona.com.

SMS varsling

Benytt påmeldingsskjema på denne siden for å melde deg på eller av varslingstjenesten.

Ved å melde seg på SMS varsling vil man motta SMS i forkant av hver sprengning som blir utført i det gitte området man har meldt seg på varsel. Om dette skulle bli relevant å evakuere vil du bli kontaktet av Sondre Lyngholm.

SMS-varsel vil bli sendt ut ca. 45 min før sprengning. Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Acciona Construccion S.A.. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern