Utbygging Drammen-Kobbervikdalen
Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Informasjon om prosjektet

Bane NORs utbyggingsprosjekt Drammen-Kobbervikdalen bygger nytt dobbeltspor på Vestfoldbanen, mellom Drammen stasjon og Kobbervikdalen. I tillegg skal Drammen stasjon bygges om. Byggingen omfatter 6 km bergtunnel, 275 m løsmassetunnel og 700 m betongtunnel. Dette blir til slutt blir en sammenhengende tunnel på rundt 7 km, som har fått navnet Drammenstunnelen.

Mer informasjon: www.banenor.no/dk/naboer

Nabokontakt

Det blir benyttet rystelsesmålere plassert strategisk på de husene som er nærmest tunnelsprengningen. Sprengningsarbeidet vil bli justert underveis etter hvor høye rystelser som måles.

Bane NOR og Veidekke anbefaler at huseiere og naboer til anleggene våre benytter seg av denne informasjonskanalen. Her kan du følge med på sprengningsarbeidet og motta SMS-varsler.

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med Bane NOR på udk@banenor.no eller telefon 913 26 266 (09-15 man -fre).

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15 – 45 min. før sprengning. Informasjon om planlagt sprengning som publiseres på denne nettsiden er kun veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Velg selv hvilke områder du ønsker å motta varsler om.