Økern Portal
Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Om Prosjektet

Velkommen til Økern Portal

I 2021 står Oslos mest fremtidsrettede bygg klart på Økern. Her skaper vi et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området. Dette er en ny tenkemåte i Norge. Bygget huser både arbeidsliv og byliv, og pulserer fra morgen til kveld.
Økern Portal er mye mer enn et kontor- og næringsbygg. Det skal bli en naturlig del av bylivet i Hovinbyens sentrum, Økern. Samtidig som bygget huser tilpassede og fleksible kontorlokaler og arbeidssoner blir det et naturlig samlingssted for lokalbefolkningen. Folk inviteres inn i bygget og byggets uteområder, og kan bruke det til fritid, daglige tjenester og rekreasjon.

«Vår ambisjon er å skape en destinasjon med landsbyens fellesskap og storbyens mangfold»

 

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kontakt:
Arne Eigeland: 971 23 754

Andre spørsmål rundt prosjektet, så kan du ta kontakt med:
Sverre Skram Vatne: 975 91 130
eller
Christian Grønvold Hansen: 934 11 080

Varslingsrutine

For å avbestille SMS-varsel trykk "Meld av varsling" lenger opp på denne web-siden.

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca 30min før sprengning.
Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende, men det kan oppstå forsinkelser av ulike grunner.