D18 Sykkelvei Kronstadtunnelen

Om prosjektet

Bybanen Utbygging inngikk den 8. juni 2021 kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om entreprise D18 Sykkelvei Kronstadtunnelen. Dette er en del av Bybanens byggetrinn 4, fra Bergen Sentrum til Fyllingsdalen.

Anleggsområdet vårt er i hovedsak i området Fløen/Møllendal, men omfatter også eksisterende Kronstadtunnel. I Møllendalsområdet vil det bli utført arbeider i dagsone, i tillegg til at det skal etableres ny inntrekkstunnel for BaneNor. Tverrsnittet i Kronstadtunnelen skal utvides, noe som innebærer sprengningsarbeider i hele tunnelens lengde.

Byggetiden er fra juni 2021 til desember 2022.

Mer informasjon om prosjektet finner dere på bybanen.veidekke.no. Her finnes også en aktivitetskalender som angir de ulike aktivitetenes varighet.

Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Driftsmeldinger

Andreas Hella 11.11.2021
Salve nr 1 er bare en Test av systemet. Den er ikke en salve som skal sprenges.

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15-45 min før sprengning. Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Nabokontakt

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med prosjektet på Tilbakemelding.D18@veidekke.no eller nabokontakt Irene Nordvik tlf. 916 06 477.

SMS varsling

Benytt påmeldingsskjema på denne siden for å melde deg på eller av varslingstjenesten.

Ved å melde seg på SMS varsling vil man motta SMS i forkant av hver sprengning som blir utført i prosjektet.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Vest Fjellsprengning AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern