E6 Berkåk - Vindåsliene

Om prosjektet

Nye Veier har signert kontrakt med arbeidsfellesskapet Skanska Norge AS og Johs. J. Syltern AS, sammen med rådgiver Rambøll, for prosjektering og bygging av ny E6 mellom Berkåk og Vindåsliene sør i Trøndelag. Veistrekningen er omtrent 16 km, og det skal bygges firefelts vei. Verdien på kontrakten er ca 2,2 milliarder kroner eks. mva. Bygginga starter i løpet av våren 2024, og veien skal stå ferdig i løpet av høsten 2027.

Koren Sprengningsservice AS er valgt som leverandør for sprengningsarbeidet.


Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Sikkerhet

Som med annet anleggsarbeid, men særs ved sprengningsarbeid, er det viktig å holde avstand og følge instruks fra vaktposter. Det er ingen adgang for uvedkommende inn på anleggsområdet.

Varsling

Det vil bli sendt ut SMS Varsling dagen før sprengning.

Abonner på varsling ved å bruke påmeldingsskjemaet på denne siden. Du kan når som helst avregistrere deg fra tjenesten.

Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Er du vår nabo og har du behov for, eller ønske om å motta SMS-varsel i forkant av sprengningsarbeider som pågår i ditt nabolag? Da kan du selv melde deg på (eller av) varslingstjenesten i feltet «Abonner på varsling» på denne siden.

Nabokontakt

Spørsmål angående prosjektet kan rettes til følgende personer:

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Koren Sprengningsservice AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern