Utbygging Drammen-Kobbervikdalen
Nærstående Nylig utført

Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Informasjon om prosjektet

Prosjektet Drammen-Kobbervikdalen skal bygge nytt dobbeltspor på Vestfoldbanen, mellom Drammen stasjon og Kobbervikdalen. I tillegg skal prosjektet bygge dobbeltspor mellom Drammen stasjon og Gulskogen stasjon, samt bygge om begge stasjonene. Prosjektet inkluderer 6 km bergtunnel, 275 m løsmassetunnel og 700 m betongtunnel.

Du kan lese mer på våre prosjektsider: www.banenor.no/drammen-kobbervikdalen.

Nabokontakt

Det blir benyttet rystelsesmålere plassert strategisk på de husene som er nærmest tunnelsprengningen. Sprengningsarbeidet vil bli justert underveis etter hvor høye rystelser som måles.

For huseiere og beboere i nabolaget som kan være interessert i eller påvirket av dette arbeidet ønsker Bane NOR og Veidekke at alle benytter seg av denne informasjonskanalen, der folk kan følge med på sprengningsarbeidet og motta SMS-varsler.

Dersom du har spørsmål angående sprengningsarbeidet kan du ta kontakt med Bane NOR på udk@banenor.no eller telefon 913 26 266 (09-15 man-fre).

Varslingsrutine

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15 – 45 min. før sprengning. Informasjon om planlagt sprengning som publiseres på denne nettsiden er kun veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

Velg selv hvilke områder du ønsker å motta varsler om.