E39 K3 Stormyra - Staurset

Om prosjektet

Byggherre Statens Vegvesen har inngått kontrakt med entreprenør Bertelsen & Garpestad AS om bygging av ny E39, Delstrekning 3, Stormyra – Staurset, som dette kontraktsarbeidet består av.

Arbeidet skal gjennomføres i perioden april 2024 – september 2026.

Kontraktsarbeidet omfatter i hovedsak bygging av ca 10,6 km ny to-felts E39 mellom Stormyra og Staurset; angitt fra profil nr -2060 til profil nr. 8470. Det skal bygges et nytt kanalisert vegkryss mot fylkesveg 680 i retning Kyrksæterøra og Aure, et T-kryss på Barhals og tilhørende avkjørsler, sideveger og landbruksveger som vist i presentasjonsog samordningsmodellene. Prosjektert hastighet er 80/90 km/t.


Det er for øyeblikket ingen planlagte sprengninger i dette prosjektet. Meld deg på varslingslisten for å få tilsendt SMS i forkant av neste sprengning.

Nabokontakt

Spørsmål angående prosjektet kan rettes til følgende personer:

Varslingsrutine ved sprengning

Personer som melder seg på varslingslisten får SMS-varsel ca. 15 minutter før sprengning.

Informasjon om sprengning som publiseres på denne nettsiden er veiledende. Det er SMS som sendes ut i forkant av sprengning som er gjeldende.

SMS varsling

Abonner på varsling ved å bruke påmeldingsskjemaet på denne siden.

Du kan når som helst avregistrere deg fra tjenesten.

Personvern

Behandlingsansvarlig på dette prosjektet er Bertelsen & Garpestad AS. For mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles for å sende ut og dokumentere varsler om sprengningsaktiviteter, se personvernerklæring til behandlingsansvarlig.

Blastmanager er en databehandler som behandler personopplysningene dine på oppdrag av entreprenøren for å sende ut og dokumentere varsler. Vår behandling av personopplysningene dine reguleres av en databehandleravtale mellom oss og entreprenøren.
Mer informasjon om personvern